Αρχική > Εταιρία

Εταιρία


Η επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1971 στον Πειραιά, συμπλήρωνει, το 2021,  50 έτη συνεχούς δραστηριότητας στον χώρο της Εμπορίας Βιομηχανικών εργαλείων και μηχανημάτων. 

 

Στην διάρκεια αυτών των ετών με βάση την συνέπεια και την προσήλωσή μας την σωστή εξυπηρέτηση της πολυάριθμης πελατείας μας, το μικρό μαγαζί των αρχών της δεκαετίας του '70 εξελίχθηκε σε μια δυναμική επιχείρηση.

 

Στις αρχές του 2000 η σκυτάλη παραδόθηκε και τυπικά στους διαδόχους που με τις σύγχρονες ιδέες και την πολλή διάθεση για δουλειά, χαράζουν το δρόμο της επιχείρησης στον 21ο αιώνα.

Με την λειτουργία του νέου-ανανεωμένου eshop της επιχείρησης προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα σύγχρονο, αισθητικά άρτιο και λειτουργικά βοηθητικό περιβάλλον αγορών. Ταυτόχρονα η πολυετής παρουσία μας, με φυσικό Κατάστημα στο κέντρο του Πειραία, παρέχει στους Πελάτες μας την εμπιστοσύνη ότι θα είμαστε παρόντες και υποστηρικτικοί σε ΚΑΘΕ πρόβλημα, διευκρίνηση ή λύση που μπορεί να χρειαστούν.

Η διασφάλιση των συναλλαγών με την απευθείας επικοινωνία με την Τράπεζα κι όχι την δική μας σελίδα, προσθέτει ένα ακόμη βαθμό εξασφάλισης κι αξιοπιστίας.

Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία: Μ. Παπαδοπούλου - Χ. Τερψίδης Ο.Ε.

Α.Φ.Μ.: 091829090

Δ.Ο.Υ : Α' Πειραιά

Αρ. ΓΕΜΗ : 054890109000

Έδρα: Γούναρη Δημητρίου 31, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς, Αττική